IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

Vreemde  ervaringen met politieploegen

seinen van de ondergrondse aanwezigheid van de ‘politiestaat’

 

De twee-deuren-zaak

 

In zijn huis in de binnenstad van Delft werd een ondernemer door 4 Marokkanen overvallen, Zaterdag om 21 h. Het huis ligt nauwelijks 300m luchtlijn weg van het politiestation Delft.

Fase 1 van de overval: Het werd gebeld. De ondernemer opende. Een binnenstormende Marokkaan duwde hem de hand in het gelaat, worp hem ten bodem en knevelde hem. Een tweede Marokkaan knevelde zijn vrouw.

Fase 2: de 4 Marokkanen doorzoeken het huis naar geld en roven het kamer voor kamer leeg.

Fase 3: het lukt de ondernemer, zijn handboeien af te stropen, de kamer van binnen af te sluiten, zijn buurman door het raam over de situatie te informeren.

Fase 4: de buurman belt via 112 de politie.

Fase 5: de politie arriveert binnen een paar minuut. Het huis heeft 2 deuren:  een grote brede deur aan de brede hoofdstraat en een smalle deur aan de zijkant naar een smalle zijstraat toe, zo’n 3 m + 3 m van elkaar, met de hoek daartussen. Alle mannen van de politieploeg gaan in stelling voor de smalle deur en wachten. Zij laten de 4 Marokkanen 6 m verder om de hoek door de grote deur ontsnappen, naar een wachtend auto rennen en wegrijden. Zij simuleren, de daders niet te hebben gezien wegrennen.

Fase 6: de daders rijden ongehinderd naar Rotterdam en pinnen daar  15 minuut later nog een groot geldbedrag uit een geldautomaat met de pinpas van de ondernemer.

Twee jaar geleden. De daders zijn nog altijd niet gepakt.

 

Wat is de rol van Marokkaanse overvallers? Ze zaaien onzekerheid. Ze zaaien terreur. Ieder overval achterlaat diepe wonden.  Dat past goed in de chaos-strategie van het schaduwmachtssysteem. Worden Marok-kaanse overvallers daarom door bepaalde politieploegen gespaard? Met de buit, vaak zeer groot, kunnen ze grote gezinnen opvoeden. Zo groeit de Marokkaanse zuil van de toekomstige maatschappij hard. Naast de Turkse zuil heeft ze betekenis voor achtergrondplannen.

In Amsterdam ziet men al vandaag oorlogen tussen de Marokkaanse en de Turkse (en de Nederlandse) maffia. Afrekeningen onder inzet van oorlogwapens. Zo kan men zich de situatie ook in andere steden, daaronder Delft, goed voorstellen, wanneer de Marokkaanse en de Turkse zuil gegroeid zijn op het dubbele. Dat duurt niet lang bij standaard 4-6 en tot 10 kinderen per immigrantenpaar.

 

Tot nu toe is de chaosstrategie van het schaduwmachtssysteem een groot succes. Het zwijgend gebeuren laten door de politiek, door de grote partijen in Den Haag, spreekt boeken. Dit maakt het waarschijn-lijk, dat het schaduw-machtssysteem door geslaagde infiltratie de grote partijen al lang in zijn greep heeft. Zo zijn de zachte stemmen van kleine partijen, bijv. IQ-Partij, de enige, die te vernemen zijn.

 

De historici en wetenschappers van IQ hebben achtergrondkennis. Zj kunnen de dingen en hun achtergronden zien.

 

Geschreven op 27-7-2015

Aanvulling  op 22-1-2016:  Zie ook het incident op een snelweg, gefilmd uit de lucht, getoond in Jinek-TV, te zien in heel NL:

Een politieploeg heeft een gangsterauto met 4 personen gestopt. 3 personen stappen uit en lopen rustig weg. De politie laat hen ongehinderd weglopen. De bestuurder van de gangsterauto geeft gas en ontsnapt. De hele politieploeg in de politieauto achteraan, maar laat de gangster ontsnappen. Alle 4 voortvluchtig. Niemand opgepakt.

Politiewerk anno 2016 !  Na vernemen onderzoekt de Rijksrecherche de zaak.

IQ heeft een (eerlijke) ambtenaar van de Rijksrecherche gesproken: 

“In de politie en ook hier in de Rijksrecherche is heel veel corruptie!”

Meer dan een smoesverhaal is van de Rijksrecherche niet te verwachten. De oude Rechtsstaat is dood. Wij burgers moeten omschakelen op de cfc-Rechtsstaat, de Rechtsstaat met crimefighter-computer. Zie www.iqnet.jaaaa.net. Kies daar in het menu iqnet3 .

 

Einde party2-2-0-1 ——————  more .

 

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-8 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Einde party2-2-8 ——————  more .

 .

party2-2-8

DE

NL

GB