IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

22-1-2016

Gunt NiessenGriegstraat 7, Delft., guntniessen@gmail.com

 

Aan

Spelers in de ‘Rechtsstaat NL’ (politie, OM, stad, provincie, land)

 

Geachte dames en heren,

 

De scherpe foto’s van de letsels, van die ik niet de oorzaak ben, maar beschuldigd wordt de oorzaak te zijn, liggen een paar honderd meter van hier (van mijn woning en van het kwartier van de burgemeester Verkerk*, de Torenhove-flat) in de dossiers van de agent Krassenburg (de fotograaf), van de agent Jelsma (leider van de politieploeg, die zo gretig op de foute aangifte reageerde) en van de politierechercheur mevr. Kroeze (die harde pogingen deed, mij een fout bekentenis te laten tekenen, tevergeefs). En ze zitten scherp, in digitale kwaliteit, op de politiecomputer.

* Ik heb de burgemeester op 2.1.2016 gevraagd, zich voor de rechtsstaat in te zetten en te helpen, de scherpe foto’s te krijgen. Hij kent mij. Vroeger heb ik met hem gesprekken gevoerd. Na mijn winst van de int. DSM-Prijs met een energiemachine, de (vliegende) Stormvogel-Wolkenwind-molen, heeft de BM mij financiële steun door de gemeente Delft aangeboden voor de ontwikkeling.  Zie www.energy.jaaaa.net, daar  e4.   e4.jaaaa.net.

Politie of OM kunnen mij de scherpe foto’s van deze computer naar  mijn email-adres guntniessen@gmail.com sturen. Dat kan binnen 5 minuut. En, indien wij in een rechtsstaat leven, heb ik recht op de scherpe foto’s, om de resultaten van ‘mijn misdrijf’ te kunnen bestuderen. Wat komt daarbij naar voren?  Geturkte bewijzen?

Ondanks mijn herhaald eis wordt geweigerd, sinds een half jaar, mij de scherpe ‘bewijzen’ van ‘mijn misdrijf” in handen te geven. Een kwaadaardig wespennest in de overheid, in politie en OM, weigert dat. Misbruik van macht door een hele groep. Ik kreeg alleen totaal verkleurde foto’s, met voorbedachte raad gemanipuleerd door verkleuring, op die niets meer te zien is. De wespennesten manipuleren zo, dat ze mij alleen pro forma mijn recht geven, maar in feite niet. Zij stuurden mij ‘onlesbare’ documenten, ‘onleesbare’ foto’s :

     Letsel 1 op de rechter arm is in het ‘onleesbare’ foto1 totaal verdwenen. Rond 40 rode bloedogen met een blauw randje (teken van een oud letsel, dus niet door mij veroorzaakt) zijn weg. Niets meer te zien.

  Letsel 2:  van vier 30 cm lange rood-witte krassporen van 4 nagels van een hand op de naakte buik, heel duidelijk, zijn in het ‘onleesbare’ foto 2 nu nog 3 rond 10 cm lange roze streepjes over, na krimping door verkleuring.

“Hij raakte haar (door de kleding door) aan de heup,” verklaarde de 14-jarige vriendin van het 15-jarige ‘slachtoffer’. Die uitspraak staat in het proces-verbaal. Maar de heup is niet de buik. En zulke scherpe krassen op de buik zijn door de kleding door helemaal onmogelijk. Dus niet door mij gemaakt.

En het ‘slachtoffer’ zelf zegt in haar aangifte helemaal niets over haar buik. De Turkse kinderen hadden geen overzicht meer en konden hun leugens niet coördineren, nadat de volwassen hoofddoekvrouw, die hen tot leugens had aangezet, in het niets was verdwenen, kort voor aankomst van de gebelde politie. (Volwassenen worden zwaar gestraft, indien betrapt bij foute aangifte. Daarom verdwenen.)

Er ging dus van alles mis bij de foute aangifte van de onbekwame kinderen na verdwijnen van de criminele hoofddoekvrouw.

Toch, vreemd genoeg, de politie zoekt niet naar deze criminele hoofddoekvrouw. Ondanks mijn aangifte tegen haar. Vreemd. (“Daar doen wij niets!” Zo gezegd door een agent!) Ze is makkelijk te vinden: waarschijnlijk moeder of tante van de teenagers. En het wespennest in politie en OM probeert, het dubbele bewijs van de foute aangifte door 2 scherpe foto’s minder scherp te maken, door immense verkleuring van de beelden. Dubbel vreemd.

Is dat een teken van een crimineel wespennest in de overheid? Een kiemcel van de geplande politiestaat binnen de rechtsstaat van nu?

Een handshake van dit wespennest met de grauwe wolven misschien?

Nadat bandieten uit de Oekraďne als rechercheurs in de Nationale Poli-tie mollen spelen voor de onderwereld, lijkt ook dit niet onmogelijk.

    Burgers letten te weinig op! Zolang de burgers rustig blijven en de slachtoffers van de wespennesten niet scherp reageren, worden de wespennesten altijd brutaler en bruter. Voor een slachtoffer is het soms moeilijk en kost tijd, zelfs te leren reageren, als blijkt, dat de advocaat, die zich via de politie zelf heeft aangediend, ook nog onderdeel van het wespennest blijkt te zijn. Zo zit het machtssysteem in elkaar: ze zitten op vele plekken. Ze werken ook met listen, om je in te pakken.

    Het mag duidelijk zijn: ik laat mij niet overvaren. Ik wil de scherpe foto’s, de ‘bewijzen’. Ik meen het. Ik eis, dat de liegende teenagers aan de crimefightercomputer een test moeten doen, En de verdachte personen in politie en OM ook! Als ik de scherpe foto’s nu weer niet krijg, volgen meteen aangiftes tegen de tegenhoudende personen, wegens ambtsmisdrijf. Ik heb de AvR om steun gevraagd, en die heb ik ook gekregen. De AvR staat nu achter mij. De AvR is de wereldwijde Alliantie voor de cfc-Rechtsstaat. De Rechtsstaat met crimefighter-computers cfc. Op de cfc zit het DIM-programma, (DIM = detecting Doer-information in Memory)  De Doers worden verzocht, voor de cfc te verschijnen en een test te doen.. Leugens en theaterspel helpen foutdoeners niet langer: de cfc kijkt in hun Memory. Hij ziet ze naakt.

Zie   IQnet.jaaaa.net, daar IQnet3 !

 

De foute aangifte tegen mij kan meteen worden geseponeerd. De politie had de tegenpartij moeten arresteren, wegens duidelijk foute aangifte. Maar ze toonde zich op beide ogen blind. Dat is alleen te verklaren in het kader van andere foute schaaktrekken van criminele politieploegen. Zie party2-2-0 en *) beneden. De foute aangifte belem-mert mij bij andere dingen. Dat is waarschijnlijk ook de bedoeling. Want deze aangifte van de onbekwame kinderen is kansloos. De 4 lange krasstrepen op de naakte buik zijn gemaakt door de Turkse teenager Sule zelf of door de criminele volwassen hoofd-doekvrouw, die verdween. Niet door mij. Er is geen wettelijk overtuigend bewijs tegen mij. De corruptie in Nederland is dik. Zie boven. Maar zo dik ook weer niet, dat een aangifte zonder treffende bewijzen tot een veroordeling kan leiden.

 

Met vriendelijke groet

Gunt Niessen                                                           Einde party2-2-0-2

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-0-2 en klik erop.  De website verschijnt .

 

 

*Sommige politieploegen en

sommige gangstergroepen

spelen samen spelen.

 

Incident op snelweg, 22.1.2016, gefilmd uit de lucht, getoond in Jinek-TV. Eva Jinek was stom verbaasd: “Ik kan het nog altijd niet geloven!” 

 

Dit gebeurde, gefilmd vanuit de lucht: Een politieploeg, bewapend met machinepistolen, heeft een gangsterauto met 4 personen gestopt. 3 personen stappen uit en lopen rustig weg. De politie laat hen ongehinderd weglopen. De bestuurder van de gangsterauto geeft gas en ontsnapt. De hele politieploeg in de politieauto achteraan, maar laat deze gangster ook ontsnappen. Alle 4 voortvluchtig. Niemand opgepakt.

Later werd bekend gemaakt:  een verdachte, een TBSer, toch nog opgepakt. Niets over de rest.

Politiewerk anno 2016 !  Na vernemen onderzoekt de Rijksrecherche de zaak.  IQ heeft eerder al een (eerlijke) ambtenaar van de Rijksrecherche gesproken: 

“In de politie en ook hier in de Rijksrecherche is heel veel corruptie!”

Meer dan een smoesverhaal is van de Rijksrecherche niet te verwachten. Zelfs als er –onwaarschijnlijk— nog een volle verklaring van het verhaal komt, geen smoesverhaal, dan trekt het gebeuren toch aandacht naar andere verhalen zoals party2-2-0-1 en party2-2-0-2, die goed gedocumenteerd zijn en alleen een verklaring hebben: criminele connecties in politie en OM, structureel.

 

De oude Rechtsstaat is dood.

Wij burgers moeten omschakelen op de

cfc-Rechtsstaat, de Rechtsstaat met een leger van crimefighter-computers.

Beslissingen van machtspersonen,

die niet cfc-getest zijn, zijn ongeldig.

Zie www.iqnet.jaaaa.net . Kies daar in het menu iqnet3 .

 

Politieploeg laat gangstergroep uit immigranten bewust lopen

is niet unique. Ook in Delft hebben wij gevallen beleeft en op onze website party.jaaaa.net beschreven. Zoek in het menu party2-2-0, party2-2-0-1, party2-2-0-2.

Te verklaren is het fenomeen door een bewuste politiek in een grote groep, die in heel NL in de politie stekt (en niet alleen in NL …. . Zie het vreemde gedrag van de politie in Keulen: wegkijken bij misdrijven van vreemden) Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd door Eva Jinek gevraagd. “Keulen en politie, die probeert, alles weg te moffelen. Wat zit er achter?” “Ik zou het niet weten!” was zijn antwoord. Als ook zo’n scherpzinnige vakman het antwoord niet weet, dan zit het geheim diep verborgen. Men moet dieper graven. Dat doen de boeken ‘Kijk op het machtssysteem’ en ‘Attila-Hunnen met secret society in Europa’. Uittreksels te lezen op www.ebuch.jaaaa.net, daar ebuch8 en ebuch12.

Ook ebuch17 en ebuch18 zijn interessant. Ze plaatsen locale gebeurtenissen in een kader van wereldwijde gebeurtenissen.

 

 

Mij volgen op facebook is een goed idee.

Dan hoort u in afstanden,

hoe de zaak zich verder ontwikkelt.

 

Op facebook  Gunt Niessen uit Delft  zoeken

en het ‘volgen’-icon aanvinken.

party2-2-0-2

DE

NL

GB