IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Lesbar auf  Smart Phone.  Texte laufen auf Smart Phone länger, brauchen Überlauf.

Illegale Politiegeweld

Criminele Immigranten-Politie

 

De politiestaat heeft zijn doelen. Natuurlijk zijn deze doelen gecamoufleerd, dus voor de normale burger niet duidelijk.

 

‘Immigranten moeten ruimte krijgen’ is een doel van de politiestaat.

Waarom?  Lees www.party2-2-5.jaaaa.net over de chaos-strategie. Niemand vermoed het. Maar deze strategie werkt, om een kwade heerschappij op te bouwen. Dus spelen criminele krachten een spel:

 

Immigranten en de grootfamilies, die ze hier stichten, mogen zich sterk storend gedragen. Als een burger bezwaar uit, krijgt hij met een ploeg van Criminele Immigranten-Politie te maken, die op ‘incidenten’ zit te wachten, bliksemsnel ter plekke is en illegale geweld uitoefent tegen de bezwaarvoerder.

 

Omdat dit tegen de wetten is 

- de wetten moet altijd worden nageleefd - 

verzinnen politieploeg en immigranten samen een verhaal, zodat de geweld wel legaal lijkt te zijn.

Bijvoorbeeld simuleren de immigranten letsels door de bezwaarvoerder, en de criminele politieploeg, blind op het ene oog tegen seinen van bedrog en overgevoelig op het andere oog , gelooft volop in hun verzonnen verhaal.  (immers, bijna nooit zijn er getuigen, straks moeten de mensen geloven, wat ze horen - de criminele politie gebruikt en misbruikt het vertrouwen van normale burgers in de politie, dat eerlijke politieagenten door eerlijk politiewerk hebben opgebouwd). De bezwaarvoerder wordt haard aangepakt en landt in een politiecel.

Daar wordt hij onder druk gezet, om een fout bekentenis te tekenen. Seinen van bedrog, gepleegd door de immigranten, worden door de rechercheur en door het OM onherkenbaar gemaakt, zodat de bezwaarvoerder met lege handen daar staat en echt schuldig lijkt te zijn. Als de rechter (of bij een TOM-procedure de officier van justitie) dan ook tot de georganiseerde bedrogketen van de politiestaat hoort, dan krijgt de bezwaarvoerder een straf en moet die slikken.

Bovendien moet hij aan de immigranten met lichamelijke en ziel-‘verwondingen’ schadevergoeding betalen. Met dit bijkomende geld kunnen de immigranten hun grootfamilies nog beter bekostigen.

Zo krijgen de immigranten meer ruimte.

En de ruimte van de burger wordt ingeperkt.

 

Omdat sommige, die zo schuldig worden bevonden, arm zijn en hoge schadeclaims niet kunnen betalen, is er een zinvolle regeling: in zulke gevallen moet de belastingsbetaler betalen. De simulanten krijgen geld uit de staatskas. Van die regeling maakt de bedrogketen van de politiestaat ruimhartig gebruik. Immers, de belastingsbetaler is ver weg en met andere dingen bezig. Zo is hij makkelijk te bedriegen.

Zo krijgen de immigranten meer ruimte.

En de ruimte niet alleen van de fout beschuldigde burger, maar van alle burgers wordt ingeperkt.

 

 

Einde party2-2-0-9   ————  more

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net . Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-0-9 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

party2-2-0-9  

DE

NL

GB