IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ-Partij in de IQ-Society:

Met sterke methodes en wetenschap voor grote doelen.

Met zachte methodes tegen de grote euvels.

 

Al politiestaat?

 

Hebben wij al een politiestaat?

 

Burger (75 jaar) wordt via politiegeweld aangevallen, mishandeld, verwond na foute aangifte op 12.6.2015. Aanhouding van de zwakke 75-jarige door 4 sterke politie-agenten met extreem geweld, met snijdende handboeien op de rug. Zinloos gewelddadig! En dan 5 uren in een koude politiecel gestopt met gezondheidsproblemen, met bloedsomloopproblemen, zonder hulp van een arts (ondanks vraag om een arts). Dat had ook dodelijk kunnen aflopen, vergelijkbaar met het dodelijke politie-incident kort geleden in den Haag. Dan zouden ze een smoesverhaal hebben verzonnen. De advocaat, die de verwondingen heeft gezien, spreekt van schending van de politieregels.

 

Informatie, elektronisch beschikbaar in het OM (o.a. 3 foto’s van een oud armletsel van het ‘slachtoffer’, basis van de foute aangifte) en via een druk op de knop te versturen, wordt willekeurig opgesloten gehouden, ondanks meerdere telefoongesprekken met contactpersoon in OM (Dhr. T. de Bas) en ondanks 2 schriftelijke spoedaanvragen door bejaarde en zijn advocaat. Vandaag (1.7. 2015) nog opgesloten, zodat sporen en getuigen verdwijnen en bejaarde het bedrog niet kan nawijzen en zich niet kan verdedigen. Willekeurige weigering / belemmering van burgerrechten door politie en door het OM in Den Haag. De perfecte politiestaat! Een machtssysteem met foute trekken:  zie www.e7.jaaaa.net, bruut en gewelddadig.

 

Een 4 koppig politie-speciaal-team onder leiding van agent S.A.Jelsma is na een mini-incident (een bijna-niets) binnen 10 minuut ter plekke. Zonder bevel van een rechter trekken ze de bejaarde uit zijn woning en slaan hem bruut in de boeien. Ze vermijden het, de bejaarde en het simulerende ‘slachtoffer’, een 14-jarige Turkse teenager, tegenover te stellen, om de waarheid boven tafel te krijgen. Van de ‘verwondingen’ van de teenager maken ze foto’s, die ze niet laten zien. Nu, 20 dagen later, houden politie en OM de foto’s nog op slot. Vlugheid tegen de burger (binnen 10 minuut) en geen vlugheid voor de burger (20 dagen of meer vertraging, ondanks snelle elektronica). Willekeur, rechtsafsnijding, politiestaat!

 

[Toevoeging 4 weken na het incident: Nu is de akte met foto’s wel beschikbaar. De foto’s zijn dermate verkleurd (waarom?), dat ze voor onderzoek onbruikbaar zijn. Met scherpe foto’s zou men de foute aangifte kunnen bewijzen. Dus: het OM helpt de Turkse aangeefster. Het OM doet een poging, de foute aangifte te vernevelen. Ook in de akte: dikke leugens van de politie-agenten, om hun bruut optreden te vernevelen.]

 

IQ en AI (Amnesty International) eisen non actief zetten van de Jelsma-ploeg en onderzoek onder inzet van de sterke DIM-Test. (DIM = Doer Information in Memory) en onderzoek naar de belemmeringrol van parketsecretaris dhr. T. de Bas en onderzoek naar de rol van de rechercheurster Kroezen op het politiebureau Delft. Zij schreef eigen woorden in het bericht (“beetgepakt bij een arm”), die precies pasten bij de oude (ernstige) armverwonding van het ‘slachtoffer’ en oefende druk op de bejaarde uit, om het foute bericht te tekenen. Zij probeerde door manipulatie, een bekentenis te krijgen. Een vreemde ervaring!

Zie www.politiestaat.neeee.net en party6-3-1.jaaaa.net!

 

Zie party2-2-2 en party2-2-5 en party1-2-2 als saamhorig .

 

 

Einde party2-2-2 ——————  more .

 .

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-2 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

party2-2-2

DE

NL

GB