IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Met humor tegen politiestaat

Hoe verdienen sommige Turken geld?

Met kinderarbeid!

Politiestaat met immigranten-politie

opent deuren voor creatieve kinderarbeid

 

Lees ervaringsbericht op www.party2-2-6.jaaaa.net

 

 

Immigranten-Politie?

 

Observaties en informaties uit insiderbronnen spreken daarvoor, dat er binnen de normale en eerlijke politie een criminele immigranten-bescherm-politie actief is, die hard optreedt tegen ieder sein van kritiek op de explosieve groei van omstreden immigrantengroepen met standaard 4-6 en tot 10 kinderen per paar,

immigranten-politie, die met buitensporig politiegeweld werkt en met criminele manipulaties,

immigranten-politie, die terreur zaait met de technieken van de politiestaat: wachtende speciale politieploegen, die bij incidenten met immigranten bliksem-snel ter plekke zijn en grof eenzijdig voor immigranten en tegen burgers ageren.

 

Dit gebeurt in het kader van de chaos-strategie van het machtssysteem, Europa-wijd, ook in Nederland en in Duitsland:  de chaos-elementen ruimte geven en laten doorgroeien totdat het hele land rijp is voor overname!

 

Oorlogen in het Nabije Oosten aanwakkeren, die miljoenen oorlogsvluchtelingen creëren, hoort ook bij de chaos-strategie. Een deel van deze vluchtelingen wordt in Europa geïmplanteerd, met botsende culturen, met botsende morele standaards en met botsende religies. Zo krijgt het kruitvat stap voor stap meer springkracht.

 

Implanteren en laten doorgroeien van buitenlandse groepen met een gewelddadig verleden is een belangrijk onderdeel van de chaos-strategie, bijv groepen, die in het verleden via genocide (tenminste) 1 miljoen Armeniërs hebben vermoord, en 100 km ten zuiden van Armenië nog eens 500.000 Arameers.

De dodelijke logica van het machtssysteem luidt zo: “Nu zijn deze groepen hier. Daarom moeten leden van deze groepen ook in de politie instromen, zodat de politie een afspiegeling van de maatschappij wordt.” De kleinzonen en kleinkleinzonen van de massamoordenaren van 1915 / 1916 krijgen wij zo als onze politie-agenten, als onze beschermers. Niemand heeft het gecontroleerd. Ter tijd loopt een grote reclamecampagne met immigranten-foto’s op de borden: “Komt bij de politie!” Werden de Nederlanders of de Duitsers gevraagd, of ze dat willen? Nee! Het machtsapparaat beslist over de hoofden van de burgers heen, dat het kruidvat nog meer pulver nodig heeft.

 

IQ-Partij roept burgers en eerlijke politie-agenten op, samen te werken en te letten op criminele politieploegen. Ze zijn er! Dat zeggen intussen velen, want velen hebben intussen rare dingen beleeft met zulke ploegen. Met de machttechniek van de politiestaat werd Hitler tot dictator opgebouwd. Als dictator liet Hitler WW2 losbarsten: 40 miljoen doden! Dat is de prijs, die u moet betalen, als u niet oplet.

Hebt u ook een bericht over schrijnende politiestaatactiviteiten? Stuur hem! Wij zetten hem op de open lijst www.party1-6-1.jaaaa.net.

 

Controle-computers met het DIM-Programma daarop worden de doodkistspijkers van de politiestaat. Wordt lid van de DIM-Club! Leer, wat de DIM-Computer kan en ondersteun DIM-controles van verdachte politie-agenten, van verdachte ambtenaren en van corrupte rechters.     www.dim-club.jaaaa.net

Wij wetenschappers beschrijven en waarschuwen. U, de burgers, moeten kracht daarbij zetten, aan één touw trekken, om de politiestaat te laten kantelen. Vandaag, sinds maar een paar jaren, hebt u de sociale media, om informaties en ervaringen te delen. Benutten, om poltiestaat-informatie te delen. Dan vormen de sociale media ook nog doodkistspijkers van de politiestaat. Laat uw zonnetjes op politiestaat-acties schijnen. Hete zonnetjes. Dan droogt de politiestaat uit! Dan verbrandt hij.

 

 

Einde party2-2-5.jaaaa.net  ———  more .

 

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-5 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

party2-2-5

DE

NL

GB