De eenogige

Mark Rutte

en de jihadisten

 

IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

Art. 7 GW

IQ

2

party5-10

 

Lesestoff für Politiker . Reading-matter for politiciens .

 

www.party1-1-3.jaaaa.net   ccEn  Energy

www.party1-1-5.jaaaa.net   IQ-politics against idiotic politics

www.party1-7-1.jaaaa.net   Europa’s Rettung

www.party1-1   .jaaaa.net   IQ-Parteiprogramm, 3 spearheads

www.party1-1-2.jaaaa.net   Weltverbesserung

www.party1-8   .jaaaa.net   neue-gewaltfreie-kampfformen-de

www.party5-8.  jaaaa.net    Ebola bei Steinzeitmenschen

www.party6-6-8.jaaaa.net   fremdenkritisch-ja-fremdenfeindlich-nein-de

www.party6-11.jaaaa.net    the most-effective-strategy-planned-death-de-gb

www.society6-6.jaaaa.net   6-punkte-im-machtsystem

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Lesbar auf  Smart Phone. 

Texte laufen auf Smart Phone länger, brauchen Überlauf.

MP Mark Rutte zat in de tv-zending Buitenhof, bij Paul Witteman, op 11.1.2015. Witteman vroeg hem naar de broeinesten van jihadisme in Nederland, naar de grootfamilies van kansarme en ontevreden immigranten uit Islam-landen.

Want zojuist was bekend geworden, dat de moordenaars van 10 redactieleden van Charlie Hebdo, 2 broers, uit zo’n Franse immigranten-grootfamilie kwamen.

“Hoe ziet het uit met dit gevarenpotentieel in Nederland?” vroeg Witteman, eerlijk bezorgd. Rutte vermeed, daarop in te gaan. Hij gaf geen antwoord. In plaats daarvan spraak hij daarvan, dat wij een goed getrainde politie hebben en ook het leger kunnen inzetten.

 

Sinds jaren maakt IQ-Partij attent op de zinloze groei van low-level– en low-IQ-immigrantenfamilies uit onderontwikkelde landen, 4, 6 of 8 kinderen per Islam-hoofddoek-vrouw, en de gevaren en dikke nadelen voor NL, die daaruit voortvloeien. En Rutte weet het. Hij heeft de waarschuwingen van de wetenschapper-partij IQ meervoudig persoonlijk ontvangen, maar steeds geïgnoreerd. Nu ignoreert hij zelfs een van de bekendste journalisten uit Nederland, door op zijn vraag niet in de gaan.  Een journalist is een spreekbuis van de bevolking. Rutte, de Bilderbergconferentie-bezoeker, ignoreert zo ook de bevolking.

 

Daarmee is duidelijk, dat de bekwame speler Rutte een spel speelt.

 

In de aula van de TU Delft, voor meer dan 1000 mensen, hield Willem Middelkoop een lezing over spelen, die in NL en in andere Europese landen worden gespeeld. “Waarom doet de Willem dan niet mee bij onze spelen? Hij is toch ook een Askinasi!” hoorde hij mensen uit de spelersgroep zich eens afvragen. Middelkoop heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de zogenoemde complot -theorieën / samenzwerings-theorieën. “Altijd heb ik gevonden, dat er iets achter zit. Alleen is dat niet een vluchtige samenzwering, maar een stevig corruptie-net” vond hij. De dikste spinnen in dat net zijn multi-miljardairs uit de Rothschild-Rockefeller-groep, dus de Askinasi-groep met oorsprong Askinasi-zee / Kaukasus. De spelers uit de Kaukasus, sinds de grote volksverhuizing, sinds dik 600 jaar, undercover massaal in Europa aanwezig, undercover aanwezig, hebben de machtsorganen van de nationaalstaten geïnfiltreerd en spelen sindsdien spelen met de volkeren, die ze intussen subversief beheersen. En ze hebben een plan: zij willen heel Europa voor zich zelf hebben. De gastvolkeren moeten weg. Nadat ze deze hebben uitgeperst en uitgeroofd, moeten ze helemaal verdwijnen.

 

Hoe ze dit doel kunnen bereiken, hebben Askinasi-miljardairs op een Bilderbergconferentie gediscussieerd. Over een tussenstap willen ze het proberen: de volkeren verzwakken, gedeeltelijk verdringen door zwakke low-level-mensen, dan de boel in religie-chaos storten, dan via een sterke man de absolute macht grijpen en opruimen. Dat is hun spel.

 

De verdringingspolitiek moet doorgaan. Daarom zwijgt de speler Rutte, als hij gevraagd wordt naar de rol van de gevaarlijk grote low-level-immigrantenfamilies. Rutte vermijdt te antwoorden door snel van andere dingen te praten.

 

In de Tweede Kamer zei hij op 14.1.2015 na botsingen met Wilders, alles mogelijke te doen, om in NL terreuraanslagen zoals in Frankrijk te voorkomen: lippenbewegingen. In feite doet hij in de belangrijkste punten niets: de broeinesten van jihadisme verkleinen. Hij laat ze juist doorgroeien. De grootfamilies van de low-IQ-immigranten worden nog groter en talrijker.

 

De kloof tussen de bevolking, die antwoorden wil horen en oplossingen wil zien aan de ene kant, en de spelende politici aan de andere kant, wordt groter. De Askinasi-machthebbers in de politiek manoeuvreren slim, om niet op te vallen en hun doel toch te bereiken: de miljoenen immigranten doorgroeien laten totdat de boel helemaal ontploft. Een vermaning van MP Rutte aan de low-level-immigranten, met de overproductie van low-IQ-achterstandskinderen te stoppen, is van de bewust eenogige Rutte niet te verwachten. Hij en zijn spelersgroep willen juist deze overproductie. Ze willen, dat de broeinesten groeien.

IQ-Partij heeft een oplossing. L10 is haar naam. Samen met andere Europese landen aan de L10-oplossing werken. Zie de L10-website van IQ!

 

Rutte is een speler, die probeert, de bevolking te belazeren. Op alle niveaus. Ook wat betreft energie-vragen, ook wat betreft geldvragen, niet alleen hier wat betreft immigratievragen en Islam-vragen.

 

Het is fout, de terroristen als daders te zien. Ze zijn slachtoffers van hun imaans, die ze vol hebben gestopt met foute religiebeelden, met beelden van een almachtige Allah-god, die zijn eigen boontjes niet kan doppen, ondanks zijn almacht, en Kalashnikov-mannen nodig heeft, om zijn interesses te promoten (de contradicties bemerken hersengewassen low-IQ-mensen niet)  en ze zijn slachtoffers van hun beroerde sociale positie in de NL-maatschappij, tussen alle stoelen zittend, omdat ze hier niet thuis behoren. Maar dat begrijpen deze IQ-arme mensen niet. Ze zijn alleen woedend. En hun imaans transformeren die woede in een ‘heilige woede’. Dus zijn de volgende aanslagen van daders, die geen daders zijn, al voorgeprogrammeerd.

De spelers weten dat wel. En ze wachten erop. Dat is hun spel. In de tussentijd hebben ze voor ons en de normale burgers veel nevelwoorden over.

 

Heeft de Tweede Kamer intussen spijt daarvan, niet te hebben doorgepakt, als bekend was geworden, dat Mark Rutte in het geheim op een Bilderbergconferentie was geweest, deze conferentie met een slechte reputatie, een ill-Uminati –reputatie, en dan verklaarde: “Wat daar werd besproken, daar doe ik geen mededelingen over”.  Heeft de Tweede Kamer intussen spijt daarvan, zijn aftreden niet te hebben afgedwongen?

 

IQ is in de gelukkige positie, een wetenschappelijke test te kunnen aanbieden: de DIM-corruptie-test. In Ruttes geheugen staat geschreven, dat hij de genoemde speler is. Als hij, tegen de waarschijnlijkheid van de zichtbare feiten in, toch geen speler is, niet corrupt, maar echt eerlijk, dan zal de DIM-test dit laten herkennen. De DIM-test niet doen, maar verder regeren willen, is volgens IQ en volgens altijd grotere delen van de bevolking geen optie.

 

De lezing van de onderzoeker Willem Middelkoop in de Aula van de TU Delft voor dik 1000 mensen vindt u op Internet, in de Video www.sg.tudelft.nl :  ‘Patronen van Bedrog. Niets is, wat het lijkt’.

 

IQ-Partij gaat door met haar campagne ‘Wereldverbetering in 3 stappen’, zie wereldverbetering.jaaaa.net, waarin stap 1 de toepassing van DIM is, toepassing ook op de speler Rutte. 

 

Party5-10  Einde     more

GB

 

 

DE

 

 

 

NL