IQ-Partij:  Wie het recht neemt, ons te regeren, die 

 heeft de plicht, door de Corruptie-Controle DIM te lopen.

Eerste overwinning van ISIS over Asscher

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

1O

IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

1O

Art. 7 GW

IQ

Asscher benut de begrippen ‘de gelovigen en de ongelovigen’ van ISIS (in de regeringsverklaring op 24.9.14 :  F16’s  naar Irak).

Wat voor een onzin, ons als ongelovigen te typeren! De strijd vindt in de hoofden plaats. Heeft Asscher dat vergeten?

De aanval met F16’s op ISIS werkt avereeks, als hij niet begeleid wordt door een filosofische aanval op de denk-gewoontes van ISIS: ze geloven, de wereld redden te moeten. De reddingswaan, de bekeringsdrang zit achter dit fenomeen. De belachelijke denkfouten in de bekerings-Islam moeten aan de kaak gesteld worden. Dat werkt! Dat werkt meer dan F16’s!  De verwarde geesten alleen als terroristen aanspreken (in navolging van Obama, die ze zelfs als ‘een kwaad, dat moet worden uitgerooid’ aanspreekt), maakt de verwarden alleen nog gevaarlijker. Een foute diagnose geneest geen patiënt!

De almachtige Allah-god, die mensen met Kalaschnikows nodig heeft voor pogingen, zich door te zetten, pogingen, die ook nog vaak mislukken: wat voor een onzin!

Belachelijke figuren, deze verwarde Jihadis met Kalaschnikows in hun handen, die kogels via de ‘ongelovigen’ afvuren, in plaats van de almachtige Allah het werk te laten doen! Belachelijke figuren, omdat ze alleen niet in staat zijn, de contradicties te zien tussen dat, wat ze geloven, en dat wat ze doen. Hen helpen, de contradicties te zien : dat helpt! Zodra ze zien, wat voor belachelijke figuren ze zijn, laten ze de Kalaschnikows vallen.

De bekerings-Islam is een fout wereldbeeld. Tolerantie tegen mensen: ja! Maar geen tolerantie tegen dodelijk foute wereldbeelden! De basis van de ‘extremisten-Islam’ is de ’normale Islam’. Filosofische aanval op de extremisten-Islam en op de normale Islam! De denkfouten zijn dezelfden.

44% van de Moslims denken fundamentalistisch, vonden onderzoekers

11% zijn geweldbereid. Dat maakt dit wereldbeeld dodelijk.   

Fout wereldbeeld + geweldbereide gelovigen = ISIS.

Welk wereldbeeld is in harmonie met ervaring en wetenschap? Welk wereldbeeld sticht vrede?  Lees www.nature-religion,jaaaa.net !

Aan de ISLAM-Boom groeien 44% ongenietbare vruchten en 11% giftige vruchten. Het probleem is, dat wij tevoren niet weten, welke vruchten giftig worden. Moet een Islam-boom in onze tuin staan?

Wie heeft de Islam-boom in onze tuin geplant? En wat was /is het doel van deze daad? Lees www.party1.jaaaa.net !

GB

DE

NL