onder leiding van IQ-Partij

 IQ, de Rechten-Plichten-Partij:  Wie zich het recht neemt, ons te

  regeren, die heeft de plicht, door de Corruptie-Controle DIM te lopen.

Wie zich het recht neemt, vele zwakke kinderen in de wereld te zetten, heeft de plicht, na te denken over de gevolgen en daarop te letten, dat zijn grondrechten daar stoppen, waar de grondwetten van anderen beginnen. Hij mag anderen niet onevenwichtig belasten.

 

Tegenstoot

van de samenleving tegen het Sado-Beest

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

1O

lijst

Art. 7 GW

IQ

Niet allen kennen de naam ‘Sado-Beest’. Wie is het Sado-Beest?

Het Sado-Beest is een groep met de erfelijke ziekte extreem-sadisme, de ziekte van de lustmoordenaar, een groep, die het verstaat, overal te infiltreren en leden met charisma in de toppen van organisaties te plaatsen. Hun Sado-charisma is zo soortgelijk aan een echt charisma, dat de meeste burgers het verschil niet kunnen zien en zich om de tuin laten leiden. De Sado-groep noemt zich de Askinasi’s, wegens afkomst uit een gebied aan de Askinasi-Zee bij de Kaukasus.

De Askinasi’s zijn bezig met bedrog en verovering op vele gebieden: een daarvan:

wij worden bedolven onder bergen van nog meer Askinasi-Nick-Rockefeller-gastarbei-der-immigranten-bedrog, als wij nu geen treffende maatregelen nemen. Het is 5 voor 12.

Kinderen van gastarbeider-immigranten, van MAT-mensen (Marokkanen, Afrikanen, Turken), meer dan 2, moeten als kindsoldaten van de Askinasis worden beschouwd. Niet als kindsoldaten van de MAT-mensen zelf. Deze en hun kinderen zijn ook slachtoffers en weten niet, dat ze in een groter plan een rol spelen en een raadje zijn: Nederlanders verdringen uit hun eigen land is het plan*). Dit Askinasi-plan, ondersteund door miljarden oorlogswinsten, loopt sinds 1960 en is inmiddels ver gevorderd.  4 tot 8 kinderen per MAT-gezin hebben hun werk gedaan, in 50 jaar. Tijd, het plan te laten kantelen door een counter, door een tegenstoot: Daarvoor heeft IQ-Partij een strategie uitgewerkt: Wij benutten moderne techniek, om het plan in zijn tegendeel te veranderen:

embryo-transfer.

Daarmee zijn wij de Askinasis te slim af. Bovendien kunnen wij de MAT-mensen vriendelijk behandelen: geen MAT-mens moet het land verlaten.

Stap 1 van ons plan: De wetgever gaat alle wettelijke obstakels voor embryo-transfer verwijderen. Hij volgt daarmee andere landen, die dit al hebben gedaan. Denkpatronen van scheppergod- kerken zijn niet meer van deze tijd. Tevoren deze kerken hun pedofielen-probleem niet hebben opgelost, mogen ze zich niet in de discussie mengen.

Wij werken vanuit het wetenschappelijke mensen- en wereldbeeld. Daarin krijgen kinderen van hun ouders alleen de DNA-kleren en zijn daarnaast onafhankelijke personen, die er altijd geweest zijn en die er altijd blijven. Ouders, die zelf in negatieve DNA-kleren leven (lelijk en dom), kunnen besluiten, hun kinderen via embryo-transfer fijne DNA-kleren te geven (mooi en slim). De samenleving zal hun keuze ondersteunen. De samenleving profiteert ook daarvan.  Wij verheugen ons met de meerderheid van de NL-bevolking op toekomst van Nederland, met een positief profiel van de mensen.

Zie ook  1*  en 2* en 3*.   Zie ook: www.MM8-info.jaaaa.net4*  ,  5*

*) vanaf  30%  MAT ziet men vlucht van witte Nederlanders

www.IQ.jaaaa.net

IQ stelt voor, dat betrokkene partijen om tafel gaan zitten en over het begin van de probleemsituatie praten en samen een oplossing vinden.  Praat-oplossing! IQ keurt de politiek van confrontatie van de heer W. af.   Een voorstel van IQ, om de Gordiaanse knoop door te snijden, staat op:

 *)

www.society3.jaaaa.net.. Zie ook Tv-spot 3 van IQ !